Webdesign voor machinebouwbedrijf

webdesign studio
reisbureau

"Mevrouw Müller heeft het responsive redesign van onze website uitstekend verzorgd. Onze wensen en ideeën zijn verwezenlijkt en we hebben al positieve feedback ontvangen van onze klanten. We raden mevrouw Müller dan ook zeker aan!"
Terttu Jauss, eigenaar tuja reisen

Webdesign voor een Zwitsers machinebouwbedrijf

Voor het Zwitserse machinebouwbedrijf  FUCHS AG heb ik de website www.fuchsag.com vernieuwd.
Dankzij responsive fluid webdesign biedt de website een betere gebruikerservaring op smartphones en tablets. Het design volgt het bedrijfsmotto "Simply efficient".

webdesign machinebouw
Responsive webdesign voor het machinebouwbedrijf Fuchs AG

Snelle gegevensverzameling met MetaModels voor Contao

De klant hechtte veel waarde aan een snellere invoer van nieuwe gegevens, zoals van nieuwe tweedehandsmachines of referenties. Met de uitbreiding van MetaModels voor Contao was het bij dit project mogelijk om de almaar toenemende hoeveelheid gegevens op het gebied van tweedehandsmachines, referenties en downloads plus de wereldwijde zakenpartners te kunnen verwerken en gestructureerd in de back-end in te voeren en te beheren plus flexibel in de front-end van de website uit te geven.

Eenvoudig beheer van de website in meerdere talen

Vooral de eenvoudige en snelle manier waarop gegevens in meerdere talen kunnen worden opgesteld, wat door de medewerkers van FUCHS kan worden uitgevoerd, bewoog de klant ertoe om voor realisatie met het open source CMS Contao en MetaModels te kiezen.
Een nieuwe tweedehandsmachine kan nu door klanten binnen 10 minuten in vier talen worden gepubliceerd. Andere talen – ook met een ander schrift, zoals Russisch of Chinees – kunnen indien nodig eenvoudig worden toegevoegd.

Filteren van het machineaanbod

Front-end kan de websitebezoeker dankzij de omvangrijke filtermogelijkheden snel aan informatie over diverse machines komen. De bezoeker kan bijvoorbeeld alleen referenties uit de levensmiddelenbranche over het thema zeeftechniek laten tonen, waarbij geraspte kaas is verwerkt, of alleen tweedehandsmachines van het type "Mixomat A" in zeer goede staat, etc.

De implementatie van de Contao-uitbreiding "MetaModels", die op de website wordt gebruikt voor de filtering, gebeurde in samenwerking met CyberSpectrum.

Om de interactie met gebruikers te verbeteren, is ook een call-to-action-knop bij tweedehandsmachines geplaatst, waarmee de machines direct in een eenvoudig formulier kunnen worden aangevraagd.

Diensten:

  • Responsive webdesign
  • Projectmanagement
  • Technische realisatie met het CMS Contao

 

responsive webdesign
Gedetailleerd overzicht van een machine
machines website
Lijst van de tweedehandsmachines
webdesign machinebouwbedrijf
Landscape- en portraitindeling van het webdesign voor het machinebouwbedrijf Fuchs AG
meertalige website machinebouw
4-talige website voor het machinebouwbedrijf Fuchs AG

U wilt een website laten ontwikkelen voor uw machinebouwbedrijf of een redesign van uw website laten maken die al lang moest gebeuren?

Aarzel dan niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Met jarenlange ervaring en technische aanleg ontwikkel ik een webdesign voor u, dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook het arbeidsproces in uw bedrijf ondersteunt.

Heeft u een websiteproject op de planning staan?

Prima! Ik kijk uit naar uw aanvraag.

Type project*

Uw geschatte budget in €: