Over almut-m.com

webdesign studio
bejaardentehuis

"Onze tevredenheid blijkt ook uit het feit dat we al onze tweede website door mevrouw Müller laten realiseren. Ik kan mevrouw Müller dus met een gerust hart aanbevelen."
Tim Gorenflo, bejaardentehuis St. Laurentius

Over almut-m.com

Ik werk al meer dan 15 jaar als grafisch designer en frontendontwikkelaar voor kleine tot middelgrote ondernemingen en organisaties die hun visuele uitstraling naar buiten willen verbeteren en hun producten of diensten succesvol willen verkopen via internet.

webdesigner

U heeft aan mij een ongecompliceerde, betrouwbare dienstverlener die snel reageert en uw website over het algemeen snel kan opleveren. Bovendien beschik ik over goed inzicht in de wensen van de klant. Ik kijk uit naar uw aanvraag en geef u graag advies.

Kort na mijn opleiding als grafisch designer ben ik als zelfstandige in het diepe gesprongen. Een paar jaar heb ik als freelancer voor reclamebureaus en directe klanten op het gebied van drukwerk gewerkt.
Aan het einde van de jaren negentig fascineerde het internet mij zodanig, dat ik vrijwillig vele uren heb geïnvesteerd in het leren van HTML, Javascript en CSS. Zelfs nu doe ik dat nog steeds, want als webprofessional ben je nooit uitgeleerd en de techniek ontwikkelt zich op dit vlak in sneltreinvaart.

Overige informatie

Een paar jaar geleden heb ik Duitsland verlaten. Sindsdien heb ik in Zwitserland, Schotland en Nederland gewoond en gewerkt.

Mijn werktalen zijn Duits en Engels – met het Nederlands ben ik bezig ;-)
Ik fiets veel en ik ben dol op MOOC's. Als de tijd het toelaat, schrijf ik op mijn blog (in DE) over zaken waarmee ik tijdens mijn dagelijkse werk als webdesigner te maken krijg.

Ik ben dol op mijn werk, omdat het een combinatie is van design en techniek, en ik kijk uit naar elk nieuwe webdesign- en/of drukwerkdesignproject, dat ik voor mijn klanten tot een succes kan maken.