Privacyverklaring

webdesign delft
managementadvies

"Met uw uitstekende en professionele werk bij het responsive design heeft u ervoor gezorgd dat mijn website op alle eindapparaten goed wordt weergegeven. Extra fijn is hoe snel en klantgericht u op al mijn wensen en vragen reageert. Ik beveel u graag aan!"
Dr. Hans-Jörg Keller, keller-leadership.com

Privacyverklaring

Almut M. | Graphic Design | Web Design (eigenares: A. Müller), gevestigd aan Kloosterkade 222, 2628JJ Delft, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privayverklaring.

Contactgegevens:

almut-m.com
Kloosterkade 222, 2628JJ Delft, Nederland
+31 10 8080520

Almut Müller is de Functionaris Gegevensbescherming van Almut M. | Graphic Design | Web Design.
Zij is te bereiken via privacy@almut-m.com

Persoonsgegevens die ik verwerk

Almut M. | Graphic Design | Web Design verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op mijn website
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die ik verwerk

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via privacy@almut-m.com, dan verwijder ik deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk

Almut M. | Graphic Design | Web Design verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Almut M. | Graphic Design | Web Design analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- Almut M. | Graphic Design | Web Design verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Almut M. | Graphic Design | Web Design neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Almut M. | Graphic Design | Web Design) tussen zit.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Almut M. | Graphic Design | Web Design bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Interessenten persoonsgegevens > Bewaartermijn > 1 jaar naar aanvrag, Klanten persoonsgegevens > Bewaartermijn > Totdat een klant een voortdurende verplichting schriftelijk heeft beëindigd en als geen bewaartermijn dit uitsluit.

Delen van persoonsgegevens met derden

Almut M. | Graphic Design | Web Design verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van mijn overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Almut M. | Graphic Design | Web Design blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

Almut M. | Graphic Design | Web Design gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Almut M. | Graphic Design | Web Design gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast worden cookies geplaatst die jouw surfgedrag bijhouden zodat derde op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan mijn website heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en heb ik je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:


Cookie almut-m.com Contao CMS
Functie: Bevat een anoniem gebruikers-ID om meerdere verzoeken van een gebruiker aan dezelfde HTTP-sessie toe te wijzen. Deze cookie wordt gebruikt door het Contao CMS.
Naam: PHPSESSID, Bewaartermijn: Tot de browser is gesloten

Cookie cookieconsent_dismissed
Functie: Deze cookie slaat op of u de notitie over het gebruik van cookies op onze website al hebt gelezen.
Naam: cookieconsent_dismissed, Bewaartijd: Tot de browser is gesloten

Cookies youtube.com
Functie: Youtube gebruikt deze cookie om u relevante advertenties te bieden.
Naam: PREF, Bewaartijd: 1 jaar
Naam: VISITOR_INFO1_LIVE, Bewaartijd: 1 jaar
Naam: YSC, Bewaartijd: 1 jaar

Cookies doubleclick.net
Functie: Youtube gebruikt deze cookie om u relevante advertenties te bieden.
Naam: IDE, Bewaartijd: 13 maanden
 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Almut M. | Graphic Design | Web Design en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou beschik in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@almut-m.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraag ik jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Almut M. | Graphic Design | Web Design wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe ik persoonsgegevens beveiligen

Almut M. | Graphic Design | Web Design neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via privacy@almut-m.com.